Projectdag STC: Pannenkoekenfeest!

Tijdens de Serve The City projectdag van november heeft de Jongerenraad in Berkenstede pannenkoeken geserveerd aan senioren. Serve the City Diemen organiseert vrijwilligersprojecten, zodat je vrijwilliger kan zijn voor één dag. De Jongerenraad koos er dit keer voor om mee te helpen met het pannenkoekenfeest, waar eerder door een groep vrijwilligers pannenkoeken waren gebakken en waar de ouderen onder genot van verschillende optredens (door nog meer vrijwilligers!) konden genieten van de heerlijke pannenkoeken. Tijdens dit het feest was er veel ruimte om te spreken met de bewoners van Berkenstede, die allemaal enthousiast waren dat er in Diemen nu ook een Jongerenraad actief is! De algemene mening was dat jongeren zich nog veel te weinig met de politiek bezig houden, maar daar brengen wij met zijn allen natuurlijk al wat verandering in 😉

Wil jij meer weten over Serve the city Diemen? Of wil je wel eens meedoen met een van de projecten die ze organiseren? Ze hebben hun eigen webpagina!

(bron foto: Serve the City)

[whohit]blog 2 december 2015[/whohit]