Projectdag STC: Historische Wandeling

Op 4 juni heeft de jongerenraad meegedaan aan een van de mooiste projecten van Serve The City: Een historische wandeling met bewoners van De Diem! Kimberly schreef er voor ons een stukje over:

Onderweg naar De Diem genoten wij van het mooie weer. Daar aangekomen werden we met open armen ontvangen en vonden de mensen het heel fijn dat we gingen helpen we maakten kennis en kregen een t-shirt. Nadat uitgedeeld te hebben gingen de medewerkers van het verzorgingstehuis de ouderen van boven naar beneden halen En gingen we kennis maken met hun, het was een fijne binnenkomer. Je werd in een duo aan een ouder iemand gekoppeld waarmee je als groep een historische wandeling door diemen ging maken. Onder leiding van de historische kring Diemen gingen we het centrum door.

Het was leerzaam en een mooie ervaring, zeker voor herhaling vatbaar. Uiteindelijk hebben we de dag afgesloten met een drankje bij Roediez. Het was een mooie ontmoeting tussen jong en oud!

Meer weten over Serve the City? Neem een kijkje op hun website!