Pink Diemen organiseert de Pink-Borrel!

Wij zijn als jongerenraad naar de Pinkborrel in Diemen geweest. Het was een heel gezellige avond en de mensen waren erg open en toegankelijk. Het was heel mooi om te zien dat Pink Diemen een borrel organiseert om ervoor te zorgen dat LHBT+’ers in Diemen elkaar kunnen ontmoeten. Deze mensen zijn op zoek naar contact met elkaar en ik denk dat dit zeker een manier is om dat te bereiken. Wij hadden het idee dat de meeste Diemenaren bij de borrel heel tolerant en open waren en daarom verbaasde het ons zo dat deze mensen geen idee hadden van elkaars bestaan. Wij geloven zeker in de kracht van deze bijeenkomsten en zullen daarom ook vaker aanwezig zijn. Voor jongeren lijkt dit ons de ideale plek om eens aan de sfeer te proeven wanneer zij nog in de kast zitten. Voor jongeren die er al uit zijn is dit een hele gezellige manier om anderen te ontmoeten en gewoon eens op een leuke, laagdrempelige manier te kletsen met anderen. Wie weet wat er nog van komen kan!? 😉

Meer informatie over Pink Diemen? Kijk op hun website of lees het artikel over hun eerste borrel in het Diemernieuws!

(Tekst: Erica)