Duurzaamheidscafé 2017

Guy was namens de Jongerenraad aanwezig bij het Duurzaamheidscafé “Samen Sneller Duurzaam Diemen”, georganiseerd door de gemeente. Hij vertelt jullie er graag over!

Op 17 mei 2017 kwamen diverse partijen en instituties bij elkaar om te praten over duurzaamheid in Café de Omval, zo ook de Jongerenraad. Wij werden ingedeeld in werkgroepjes waarmee wij oplossingen moesten gaan vinden om Diemen in de toekomst groener te gaan maken. Zo kwamen er meerdere initiatieven tot stand rond verschillende thema’s, zoals zonnepanelen, bewustwording of een huis waarin men zijn ideeën kan delen. De deelnemende partijen gaan de komende jaren aan het werk om bij te dragen aan de transitie naar een duurzame samenleving. De Jongerenraad neemt het initiatief om ook verantwoordelijkheid te nemen in de strijd tegen de tijd: de transitie moet versneld worden en dat kan alleen als iedereen mee doet. Doe jij ook mee? Heb jij innovatieve ideeën om Diemenaren milieubewust te maken? Neem dan contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *