Welkom nieuw bestuur!

De vergadering van 12 juli was niet alleen de laatste vergadering van het schooljaar, het was helaas ook de laatste vergadering van onze voorzitter Alysa. Daarmee kwam er een einde aan het tijdperk waarin Alysa niet alleen onze vergaderingen leidde, maar ook met veel inzet werkte aan verschillende projecten.

Gezien de komende wisselingen binnen het bestuur, heeft op 12 juli de bestuurswissel plaatsgevonden. Naast Alysa nemen ook Erica (vice-voorzitter), Lisanne (secretaris) en Thalia (penningmeester) afscheid van hun functie. De nieuwe functies zijn als volgt verdeeld:

Voorzitter: Guy
Vice-voorzitter: Irene
Secretaris: Melissa
Penningmeester: Kimbelly

Alle leden wensen het bestuur heel veel succes bij het oppakken van hun nieuwe taken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *