Het debat van 12 maart!

Maandag 12 maart was het dan zo ver: het gemeenteraadsverkiezingsdebat georganiseerd door ons in samenwerking met de OBA. Om half 8 kwam iedereen binnen en om 8 uur werd het debat geopend.

Er waren 4 debatten die elk steeds door twee politici werd gevoerd, en na afloop van elk debat mocht het publiek reageren en vragen stellen. Het eerste debat ging over een middelbare school in Diemen en of deze ten koste mag gaan aan openbaar groen. Het tweede debat ging over huisvestiging voor jongeren in Diemen. Het derde debat gaf inzicht in hoe de partijen denken over een nieuwe sporthal en waar deze dan moet komen en het laatste debat ging over diversiteit. Dit laatste debat werd ingeleid door iemand van Pink Diemen.

Na afloop van de avond kreeg iedereen de kans om nog even met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Wij vonden het een erg leuk debat!

Heb je het debat gemist? Niet getreurd, je kunt het terugkijken op onze facebookpagina!