Jongerenpanel

Sinds dit jaar hebben wij een jongerenpanel! Wij willen door middel van het sturen van enquête op regelmatige basis de mening van de jongeren in Diemen verzamelen. Deze gegevens gebruiken wij dan weer om adviezen te schrijven voor de gemeenteraad!

Wil jij nou ook meedoen met dit jongerenpanel? Je vindt onze eerste enquête hier! Voor deze maand willen we graag inventariseren hoe het zit met de woonsituatie van jongeren, aangezien dit een onderwerp is wat ons ook erg bezig houdt. Als je mee doet, maak je meteen kans om een cadeaubon te winnen!

Daarnaast zijn wij ook hard op zoek naar nieuwe leden om de jongerenraad te versterken! Ben jij geïnteresseerd? We houden op maandag 2 maart om 20:00 uur een inloopavond met een gratis drankje in Grand Café Blauw (Theater de Omval). Wil je liever een vergadering bijwonen? Mail dan naar: jongerenraad@diemen.nl.